Bors cu carne de vitel

de cerbu in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 3667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel (cca 500 g)
  • radacinoase (morcov, patrunjel, telina)
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva de rosii
  • cativa cartofi
  • marar si patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • leustean uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • bors acru, in functie de preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de vitel:

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic.
Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in prealabil cu putina sare. Se potiveste gustul de sare si piper.

Se pune verdeata tocata marunt si se mai dau cateva clocote. La sfarsit se presara patrunjel si leustean uscat Kotanyui pentru un plus de savoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, cu loboda si leustean