Bors de miel

de ralu_ca in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 5474 vizualizari

 

pentru persoanele "mancatoare" de miel

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel (oase si pulpa)
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceasca orez
  • fidea
  • 2 oua
  • 1 l bors
  • zarzavat
  • leustean
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Intr-o oala plina cu apa se pun la fiert legumele pe care le-am spalat si le-am tocat marunt, iar cartofii taiati pe jumatate, dupa care adaugam zarzavatul, carnea, orezul si fideaua. Cand carnea este aproape fiarta se adauga fideaua. La final se adauga delikatul, borsul si ouale batute spuma sub forma de "zdrente". Dupa ce am stins focul pe deasupra se presara leustean taiat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta