Bors cu cartofi-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 8491 vizualizari

 

este o mancare care se manaca tare mult in post la manastiri. Incercati sa faceti bors in casa este fantastic de bun si de sanatos

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • bors de casa (facut in casa nu din plic)2 litri
  • patrunjel verde  si usturoi verde
  • 1 lingura delikat-optional nu ear in retetea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu cartofi-post:

se curata cartofi se taie cubulete ,la fel si morcovi de curata si se taie rondele apoi se pun la fiert in apa(1 litru) cu sare  si usturoiul pisat marunt ,cand sant fierti se pune borsul se mai lasa sa dea 2-3 coclote si se stinge focul se pune patruhjelul tocat si usturoiul verde tocata si el marunt se serveste cu mamaliguta

Este extraordinar de bun si de sanatos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu cartofi-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mariac 1

31.03.2010, 18:34

foarte bune si mie imi plac mancarurile cu bors,da bine zice silvia sa ne zici reteta

danis 1

31.03.2010, 23:10

sant foarte bune mancarurile cu bors,imi plac tare mult si eu folosesc mult borsu de casa e

nadina73 1

02.04.2010, 00:08

ma bucur ca va plac retete cu bors e foarte sanatos,apropo de reteta eu am hustele din tara am sa va scriu cum il pregatesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi fierti si prajiti cu mujdei de usturoi verde