Pentru sandvisuri cu inghetata deliiiiiiicioasa!
Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari.
Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul. Rezultatul este usor lipicios, dar asa trebuie sa fie, nu va speriati. Puneti aluatul la congelator 8 minute, pana se preincalzeste cuptorul.
Am tapetat tava cuptorului cu foaie de copt, cu mana infainata am facut biscuitii apoi i-am asezat la distanta unuii de altii( mai cresc). Am aplatizat fiecare bucata in parte si am trasat un model( am folosit lingurita speciala de miere).
Am copt biscuitii la 180 de grade timp de 12 minute.
Lasam biscuitii la racit si numai atunci ii desprindem usor cu atentie cu o paleta...sunt fragili cat sunt calzi.
Eu i-am umplut cu inghetata...yummmyyyyy!