Biscuiti digestivi

de Tuxedo in Mancare copii, 10 Iul 2013 | 27773 vizualizari

 

Chiar daca se gasesc peste tot in magazine, niste biscuiti de casa sunt intotdeauna bine veniti, mai sanatosi si mai buni!

 

INGREDIENTE

  • pentru 30 de biscuiti
  • 60 gr faina alba
  • 170 gr faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 120 gr unt la temperatura camerei
  • 60 gr zahar tos
  • 60 ml lapte dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi:

Punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare intr-un castron.

Adaugam untul la temperatura camerei si framantam cu mana pana il incorporam.

Adaugam laptele rece si omogenizam pana cand coca  nu se va mai lipi de maini. Aluatul este tare si fraged si trebuie sa aiba o consistenta maleabila.

Daca nu il putem intinde, mai adaugam o lingura de lapte! (ca sa il putem intinde cu facaletul).

Presaram faina pe blatul de lucru si intindem o foaie cu grosimea de 5 mm, in care vom taia forme rotunde de cca 6cm diametru. Eu am folosit un pahar mai micut.

Incalzim cuptorul la 180 ºC si pregatim o tava cu hartie de copt.

Asezam biscuitii in tava si ii intepam cu o furculita.

Ii coacem cca. 15 – 20 de minute pana se rumenesc usor.

Sunt deliciosi si merg foarte bine langa o cafea sau un pahar cu lapte!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]