Biscuiti cu unt de arahide

de epurasha2bb in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 7724 vizualizari

 

sunt atat de deliciosi ca vrei mereu sa ai o tava la mic dejun...:)

 

INGREDIENTE

  • Pentru a obtine o tava de biscuiti avem nevoie de:
  • 80 g unt nesarat
  • 1 lingura plina de unt de arahide
  • 1 galbenus de gaina
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1 varf de lingurita de praf de scortisoara
  • 1/4 plic amoniu pentru prajituri
  • miezul de la 6 nuci pt.decor
  • ciocolata topita pt.decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt de arahide:

Preparare:
Se freaca untul moale cu zaharul si galbenusul si cu untul de arahide.Apoi se amesteca faina cu prafurile de copt, amoniu, cacaoua si scortisoara si se adauga cate putin amestecand mereu.Din aluatul maroniu obtinut se face o bila si se acopera cu o folie de plastic si se da la rece cel putin o jumatate de ora.Apoi se scoate si se rup mici bilute cu mana care se aplatizeaza cu degtele.Se infig in suprafata mici bucatele de miez de nuca.Puteti face discuri sau bastonase.Nu trebuie facute foarte mari fiindca ele si asa se intind mult la cuptor.Se incinge cuptorul cu gaz bine si se introduc la cuptor intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu faina.Se lasa cam 15 minute.Se scot sa se raceasca si se mai decoreaza si cu ciocolata topita dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]