Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2024 | 2237 vizualizari

 

Descoperă alături de Andra Mihail o rețetă de biscuiți crocanți cu cașcaval, o gustare delicioasă și savuroasă, perfectă pentru orice moment al zilei. Ideali pentru petreceri sau ca snack rapid, acești biscuiți sunt ușor de preparat și gustoși.
Pentru acești Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, mascarpone, iaurt, cașcaval și susan sau mac.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă
  • 250 g făină de grâu
  • 230 g mascarpone
  • 150 g iaurt grecesc
  • 150 g cașcaval
  • 1 ou
  • semințe de susan și mac
  • sare
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:

Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:

Rade fin cașcavalul.

Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras.

Frământă bine ingredientele până obții un aluat omogen și dens. 

Presară puțină făină pe un blat de lemn, apoi întinde aluatul în strat subțire și decupează in forme dorite. 

Așază biscuiții decupați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-i cu ou bătut, apoi presară semințe de susan sau de mac.

Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 10-12 minute, până se rumenesc frumos.

Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.

Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco