Bezele

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Oct 2014 | 10590 vizualizari

 

Pentru ca mi-au ramas 4 albusuri de la branzoaice si tot mergea cuptorul,am zis sa fac bezele...

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar cu granulatie mica
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,sa nu cada din castron cand il intorci.Apoi se adauga zaharul,putin cate putin si se bate bine,pana se termina tot zaharul.Din cand in cand stoartecem zeama din 1/2 de lamaie.Continuam sa batem pana obtinem o spuma lucioasa si foarte tare. Tapetam o taav cu hartie de copt,punem bezeaua intr-un posh si formam bezele.Dam tava la cuptorul incins,la foc foarte mic si cu usa cuptorului intredeschisa ca ele sa se usuce bine.

TIPS-URI

1

rabdare si iar rabdare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]