Berbecut la vas roman

de Sidy in Oaie, 31 Oct 2010 | 6164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pulpe mici de berbecut, taiate
  • 750 g cartofi
  • 1 pahar vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • un pumn fasole verde
  • sare, piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut la vas roman:

 

Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si cateva fasii de ardei rosu . Amestecam bine si adaugam apoi cartofii si fasolea verde.
Bucatile de carne le condimentam bine si dupa ce am pus in vasul roman (inmuiat in prealabil)putin ulei si cartofii, adaugam carnea, stropim cu putin ulei si dam la cuptor sa se coaca bine toate.
Carnea poate fi pusa intr-o punga Knorr daca nu aveti vas roman.
La servire se adauga patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

31.10.2010, 14:27

cu vin.......

nadina73 1

31.10.2010, 20:50

sidy sau strans oile acasasuper retete

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 10:27

ce asi mai vrea si eu o portie...................mmm..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta