Bake Rolls

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 7212 vizualizari

 

sau un soi de crutoane mai pe romaneste, facute din covrigi plimbati gratis pana la scoala si nemancati pana a doua zi :))

 

INGREDIENTE

  • 2 covrigi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake Rolls:

Covrigii se taie rondele cat mai subtiri, se aseaza bucatelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa bunul plac. Apoi se introduc in cuptorul preincalzit, cu focul redus la minim pana cand isi schimba culoarea (devin aurii).

Sunt foarte bune cu ciorbica sau rontaite pur si simplu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake Rolls" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane aromate