Baccala in sos de rosii

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2018 | 3087 vizualizari

 

o reteta super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati mici de peste baccala
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli uscati
  • 1-2 cutie de rosii pasate in cutie
  • 1-2 frunze de salvie
  • ulei de masline
  • faina
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baccala in sos de rosii:

Bucatile de peste se pun pe servet de hartie.

Intr-o farfurie adanca punem faina, trecem bucatiile de peste, pe ambele parti si le punem la prajit in ulei de masline, se lasa cateva minute pe fiecare parte, se intorc cu grija ca se rup.

Se pun rosiile pasate cu putina apa si se adauga usturoiul, chilli si salvia toacate marunt.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba bine.

Circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baccala in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]