Peste pane

de adry88 in Peste, 5 Oct 2011 | 6957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de peste
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Se spala pestele, se sterge cu un prosop curat. Se curata usturoiul si se piseaza

Ouale se bat bine si se adauga ingredientele, apoi amestecam bine sa nu faca faina cocoloase.

Trecem pestele prin ou si prajim in baie de ulei incins, pe ambele parti

Scoatem pe servetele absorbante

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]