Aripioare "varatice"

de vero_closca in Pui, 29 Mai 2011 | 5074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500g cartofi noi
  • 2-3 morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 3 rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare "varatice":

Se spala si se usuca cu un servet curat aripioarele,legumele si verdeturile.

O tava termorezistenta se unge cu ulei si se aseaza in ea cartofii taiati cuburi,morcovii taiati rondele si ceapa si usturoiul taiate in segmente.

Deasupra se aseaza aripioarele condimentate cu sare,piper si boia,se acopera cu rondele de rosii.

Se stropesc cu putin ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptorul incalzit inainte.

Dupa 30 minute se indeparteaza folia si se mai lasa pana capata o culoare rumena.

Se servesc calde ,presarate cu cimbru si marar proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare "varatice"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi