Aripioare si cartofi picanti

de vero_closca in Pui, 18 Mai 2010 | 6012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 1kg cartofi noi mai mici
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 plic boia iute
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare si cartofi picanti:

Se curata,se spala si se usuca cartofii si aripioarele. Se pun separat, in 2 tavite aripioarele si cartofii,se presara cu condimente,se amesteca si cu uleiul si se dau la cuptor pt 45 minute. Sunt delicioase!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare si cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]