Ardei umplut

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 4 Iun 2011 | 6888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 7 linguri orez
  • 700 g carne tocata
  • 2 linguri de pasta de tomate/suc de rosii/bulion
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul cubulete,morcovul dat pe razatoare si se calesc impreuna pana se inmoaie,apoi se adauga orezul si 50 ml apa. Se fierbe 5 minute,apoi se adauga pasta de tomate si se amesteca bine. Se opreste focul si se pune carnea si se amesteca pana se omogenizeaza perfect. Se condimenteaza dupa gust.

La fiecare ardei i se taie capacul si se scot semintele,apoi se spala si se lasa la scurs. Se umplu toti ardeii,se aseaza in tava si se presara putina faina deasupra si capacul(daca doriti),apoi se acopera cu apa si se fierb 45-60 minute. In ultimele 5 minute se adauga un amestec din bulion,apa si putina faina pentru a lega sosul.

Se asezoneaza cu patrunjel!

 

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]