Ardei pentru umplut, in saramura

de dakris in Conserve, 21 Sep 2012 | 30118 vizualizari

 

Cand nu ai un congelator suficient de incapator, aceasta este o idee de a conserva ardeii pt umplut. Se pastreaza foarte bine...

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei (gras ori potop)
  • sare pt muraturi
  • 4 radacini hrean
  • 4 borcane de 1,7 l
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru umplut, in saramura:

Ardeii se curata de cotoare, seminte si nervuri, se spala, se pun la scurs, se presara sare pt muraturi in fiecare si se mentin in acest fel 24 ore pana se inmoaie. Sucul rezultat se varsa in borcanele in care se aseaza ardeii si se completeaza cu saramura (1 lingura sare pt muraturi la 1 l apa). Deasupra de pun cateva bucati de hrean curatat, se capseaza si se sterilieaza 20 min.

Inainte de folosire se spala cu apa rece si se lasa, eventual, putin la desarat.

TIPS-URI

1

Ardeii se aseaza cu grija in borcane pt a nu se crapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru umplut, in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

22.09.2012, 10:24

super idee

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 17:14

buna ideea

mamaieelena 1

24.09.2012, 19:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei pentru umplut la congelator