Ardei kapia pane cu mozzarella

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 6086 vizualizari

 

Cantitatile se aleg dupa preferinta sau in functie de numarul persoanelor.Eu am facut doar patru bucati.Recunosc ca ma tenta sa-i pap eu pe toti pana a venit sotul de la servici.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • mozzarela
  • oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia pane cu mozzarella:

Se coc ardeii pe toate partile intr-o tigaie sau la gratar fara ulei.Se pun intr-un vas,se pune sare pe ei si se lasa cca 20 minute acoperiti cu un capac.

Se curata de coaja,se taie coditele,se spala cu apa rece in exterior si in interior de seminte si se lasa la scurs inca cateva minute.

Se taie feli de mozzarela atat cat sa intre in interiorul ardeiului.

Ardeiul se da prin faina amestecata cu sare si piper si prin oul amestecat cu sare.

Se prajesc in ulei la fel ca snitele pana se rumenesc.

Se pot servi cu diferite garnituri sau simpli doar cu o salata.Noi i-am servit cu tocanita de ciuperci si mamaliguta.

Sunt deliciosi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia pane cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi