Ardei iuti dulci acrisori

de Laly in Conserve, 9 Sep 2011 | 10534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic picant fix Dulce-acrisor de la Dr Oetker
  • 1,750 ml apa
  • 300 ml otet 9%
  • 150 gr zahar
  • ardei iuti

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti dulci acrisori:

Se spala ardeii si se pun la scurs.Borcanele le spalam si le punem la uscat in cuptorul preincalzit intr-o tava,cu usa intredeschisa.Preparam solutia conform indicatiilor de pe plic.Dupa ce fierbe 5 minute,mai putem adauga zahar sau otet dupa gust.

Turnam compozitia fierbinte in borcane (vom pune un cutit de inox su borcane,pentru a nu crapa),apoi le sigilam bine.Dupa racire se depoziteaza borcanele in camara.Sunt deliciosi.

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti dulci acrisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri