Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2021 | 3338 vizualizari

 

O tarta rasturnata gatita într-o forma de tort/prajitura.
Facuta cu spanac bio proaspăt .   https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/tarta-rasturnata-de-spanac-cu-bacon-si.html      

 

INGREDIENTE

  • 350 gr spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • 8 felii subțiri de bacon/slănină 120 gr
  • 4 ouă
  • 3 linguri de smântână
  • 45 gr de brânză de capră
  • sare piper
  • ierburi de Provence
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra:

Spălați spanacul și curatati-l.  Sotați spanacul taiat în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute. Puneti sare.  Într-o altă tigaie, rumeniti feliile de bacon.  Bateți ouăle cu smântâna, apoi adăugați brânza de capră măruntita.  Puneti piper, sare, adăugați ierburi de Provence.  Așezați feliile de bacon pe fundul formei, adăugați spanacul deasupra și turnați amestecul cu oua peste el.  Se coace 35-40 de minute la 180°C.  Se lasă puțin să se răcească și se rastoarna pe o farfurie.  Se servește fierbinte cu o salată de roșii sau ca mine cu o salată de sfeclă roșie și țelină

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

18.06.2021, 00:33

Cam buna . Cam pe placul meu !!!!

oanapl 1

18.06.2021, 14:48

Delicioasă!

mirela0911 1

20.06.2021, 20:38

Cred ca e tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane