Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2018 | 8406 vizualizari

 

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 3 galbenusuri de ou
  • parmezan
  • chimen seminte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu chimen si parmezan:

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;

Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;

Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;

Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;

Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;

Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;

Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere sau pot acompania perfect o supa crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu chimen si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele