Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 7048 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g spanac congelat
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri faina
  • sare 
  • pentru umplutura:
  • 280 g crema de branza Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza:

Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi spanacul (eu am pus congelat, daca aveti proaspat, trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Adaugi faina cernuta cu praful de copt, amesteci bine si torni continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35). Coci la foc mediu, aproximativ 20-25 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, verifici cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Rastorni rulada cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos. O rulezi in hartie si o lasi sa se raceasca asa.
Intre timp, prepari crema: freci crema de branza cu smantana, apoi adaugi ardeii taiati marunt. Dupa ce s-a racorit, intinzi iar foaia si o ungi cu crema de branza. Rulezi din nou in hartie si o dai la rece, cel putin o ora. Dupa ce s-a racit, o tai felii, cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (20)

kytz 1

20.04.2017, 11:39

artyandra 1

22.04.2017, 17:38

Atată delicios și presupun că e la fel de gustos!

oanapl 1

22.04.2017, 19:44

Va multumesc! Da, a fost foarte delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]