Aperitiv oua umplute pentru revelion

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2018 | 8363 vizualizari

 

Asa cum se spune ca in noaptea de revelion se mananca peste pentru a inota mai usor tot anul  printre pobleme ,m-am gandit sa vin cu un antreu care contine si peste.
Iar ouale  umplute si ornate pentru revelion este  un  aperetiv  perfect si de efect
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte tari
  • 1 cutie ton scurs
  • 2 -3 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura maioneza
  • 70 grame cascaval ras
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • pentru ornat
  • marar proaspat
  • ardei gras
  • seminte rodii
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute pentru revelion:

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si cascavalul ras.

In alt bol zdrobim cu furculita, daca est cazul, tonul si-l adaugam peste oua, amestecam toate ingredientele, potrivim de sare si piper.

Umplem ouale mai cu varf, apoi ornam cu firicele de marar, dandu-i forma de bradut.

Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem stelute si o montam in varful bradutului.

Presaram deasupra cu parmezan ras pentru a da impresia de zapada.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Puteti orna in forma de crengute sau toca marararul si treceouale sub ploie de marar tocat.

2

La ornarea cu crengute se orneaza mai usor daca mararul este un pic vestejit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pentru revelion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]