Un aperitiv simplu si care necesita foarte putin timp pentru a fi pregatit.
Am taiat cabanosul bucati,bucati pe care le-am crestat la capete,pentru a obtite aspectul „rasfirat”.Le-am prajit cu putin ulei.
Aluatul de foietaj îl taiem fâsii.Luam cate o fâsie de aluat si o învartim în jurul cabanosului.Le asezam într-o tava,le ungem cu ou si presaram susan.
Celelalte fâsii le ungem cu ou,presaram sare,piper,boia si seminte de susan.Le pliem si înfingem un betisor de frigarui.Vom obtine niste „frigarui” din foietaj,absolut delicioase.Putem folosi si alte condimente în functie de gustul fiecaruia.
Punem tava la cuptor si le lasam pâna când foietajul este gata.Aproximativ 20 de minute le-am lasat eu,dar asta depinde si de cuptor.
Apuneti si voi daca nu arata minunat pe un platou de aperitive.
Poftă bună !!!!