Aperitiv Hummus

de Mitinita in Mancaruri de post, 26 Feb 2019 | 4469 vizualizari

 

Hummus este o delicioasa pasta de naut cu tahini, un aperitiv din bucataria arabeasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 2 linguri tahini
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 1-2 linguri suc de lamaie
  • sare, dupa gust
  • boia de ardei
  • frunze de patrunjel sau coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Hummus:

Nautul se clateste cu apa rece si se introduce in recipientul mixerului. Pastrati putin lichid.

Se adauga tahini, usturoi, ulei de masline, sare si lamaie. La inceput adaugati o lingura de suc de lamaie, apoi daca mai e nevoie, mai adaugati. Adaugati cateva linguri din lichidul de la conserva de naut. Mixati si daca mai e nevoie, mai adaugati lichid, pana cand obtineti consistenta necesara.

Se pune intr-un bol, se orneaza cu boabe de naut, ulei de masline, boia de ardei si frunze de patrunjel sau de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus cu ceapa verde si patrunjel