Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4101 vizualizari

 

Un aperitiv ad-hoc, super savuros;) Impresionant pentru musafirii neașteptați;) O rețetă garantată Panacris;)

 

INGREDIENTE

  • pepene verde cca. 2 felii.
  • gorgonzola cca 100 g,
  • pesto Panacris (vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;):

Pepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe.

Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de brânză, alternându-se cca. 4 bucăți. Se așează frigăruile pe un platou de servire, se ornează cu sos pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html), sau mai simplu cu ulei de măsline.

Se servește imediat ca atare sau cu pâine prăjită aromată cu usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

danakarin 1

08.06.2013, 01:23

Super rafinat!

mena29 1

08.06.2013, 08:31

Super idee!

monik80 1

19.03.2015, 22:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]