Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2015 | 3232 vizualizari

 

Delaco branza pufoasa este un prieten ce nu te lasa la greu . De data aceasta, rapid am pus pe masa un platou cu mini -ardei umpluti cu branzica tartinabila . Platou ce s-a topit urgent .

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza pufoasa cu somon de la Delaco
  • mini ardei diverse culori
  • codite de ceapa verde
  • ridichi albe
  • rosii chery
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa:

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Ardeii se taie in doua.
  3. Coditele de ceapa se taie rondele fine.
  4. Ridichea se feliaza.
  5. Ardeii se umplu cu branzica si se presar cu codite de ceapa verde.
  6. Asezati ardeii pe un platou insotiti de felii de ridichi si de rosioare.

 

TIPS-URI

1

Mie imi place mult culoarea si gustul branzicii cu somon . Daca doriti puteti folosi Branzica pufoasa cu verdeata , la fel de gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Teo 1

02.02.2015, 21:23

Pentru ca intotdeauna reusesti sa te joci combinand culorile,ma face sa cred ca esti o fire plina de optimism si vesela tare!

Rocsi 1

02.02.2015, 21:58

mirela0911 1

03.02.2015, 14:34

As servi cateva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu fasole rosie