Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2017 | 10363 vizualizari

 

Pofta sotului a fost indeplinita:) 

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 150 ml apa
  • 180 ml lapte
  • o lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 12 bucati crenvursti
  • 12 felii de cascaval
  • un ou pentru uns
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv covridog cu cascaval:

     Intr-un castron, am amestecat drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta. Am lasat-o acoperita si intre timp am pregatit 500 g faina cu cele doua oua, sarea, untul, laptele si apa caldute. Le-am amestecat, apoi am pus si drojdia si cu restul de faina am framantat pana am obtinut un aluat consistent care nu se lipeste de maini. Am uns bolul cu putin unt si am pus aluatul la crescut pentru o ora la loc cald.

Dupa ce si-a dublat volumul, l-am scos pe masa de lucru si l-am impartit in 12 bucati. Fiecare bucata de aluat am intins-o intr-un patrat subtirel pe care l-am taiat fasii la un capat, am pus o felie de cascaval si un crenvurst si am rulat. Le-am asezat in tava de copt si le-am mai lasat 20 de minute la crescut, apoi am uns cu ou batut si am presarat susan. 

Le-am pus la copt, in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit frumos, aproximativ 20-25 minute, la 180 grade C.

      

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv covridog cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor