Chiftelute cu pui si ciuperci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 4739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 conserve ciuperci
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • cimbru uscat si oregano
  • sare, piper dupa gust
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu pui si ciuperci:

Amestecam carnea tocata cu ciupercile tocate marunt, ceapa rosie tocata, cartofii razuiti pe latura mica a razatoarei(ii stoarcem de zeama), 1 ou, cimbru, oregano, 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust.

Formam chiftelute plate sau rotunde si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei de masline. Timp de coacere 35-40 minute (le intoarcem la jumatatea timpului de coacere cu o spatula pentru a nu rupe chiftelutele).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

28.11.2012, 11:39

yza 1

03.12.2012, 19:31

si eu tot cartofi razuiti pun la chiftele ...mi se par mai gustoase

Zamfira 1

03.12.2012, 19:34

yza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cascaval