Ciupercute umplute

de cristinne in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2011 | 4479 vizualizari

 

Ciupercute umplute cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (500gr);
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina;
  • 1 ceapa,
  • 150 gr mozarella,
  • ulei,
  • condimente;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Se taie coditele de la ciuperci, morcovul, telina si ceapa, cubulete mici si se calesc usor in 2 linguri de ulei de masline. Se umplu ciupercutele frumos cu mixul calit si se dau la cuptor 20 minute pana se inmoaie, se coc. Cu 3 minute inainte de a le scoate, se taie cubulete sau se rade mozarella si se presara pe fiecare ciuperca. Se mai lasa nitel, se scot si se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la orice. Noi le-am servit cu pui la gratar. Sunt extrem de delicioase si sanatoase: sunt gatite la cuptor, legumele sunt doar usor calite/inmuliate, mozarella e o branza excelenta si fara prea multe grasimi , asadar savurati-le cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]