Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2018 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa + 1 lingurita sare
  • 1 cartof mare (330 g)
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita de condimente Fuchs "Fix pentru cartofi"
  • 100 g bacon
  • 150 g cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval:

Apa si sarea se pun la foc.

Se curata cartoful, se spala si se feliaza.

Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi".

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza jumatate din feliile de cartof, se adauga jumatate din feliile de bacon, se presara jumatate din cascaval, apoi se adauga din nou cartofi, bacon si cascaval. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand cascavalul este rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]