Aperitiv briose cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2018 | 11208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 70 gr masline negre(fara samburi)
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 oua
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata(sau proaspata)
  • 70 ml ulei
  • 180 gr faina
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • sare
  • margarina si faina pentru uns formele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Punem drojdia peste laptele caldut, amestecam si dam deoparte pentru 10 minute.

Taiem marunt ciupercile, maslinele si busuiocul.

Cu ajutorul unui tel batem ouale cu sare apoi adaugam uleiul si faina, amestecam de cateva ori apoi turnam si laptele. Punem si restul de ingrediente tocate si cascavalul ras si omogenizam.

Ungem formele de briose cu margarina si le tapetam cu faina apoi punem cu lingura din compozitie fara a le umple prea mult.

 Dam la cuptorul pre incalzit la 180ºC, timp de 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]