Ananas cu sos caramel

de alldaycooking in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 6749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 12 linguri de fructoza (zahar)
  • 1 cubulet unt
  • nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas cu sos caramel:

Ananasul se curata si se feliaza. Intr-o tigaie am presarat fructoza si am lasat la foc mic pentru a se carameliza. In momentul cand fructoza s-a topit fara a incepe sa se inchida la culoare, am adaugat ananasul. Am lasat fiecare felie de ananas cate 3 minute pe fiecare parte sa se inmoaie putin. Am scos ananasul pe farfurie, iar in tigaia cu caramel am adaugat cubuletul de unt. Am presarat nuca peste ananas si apoi am turnat sosul de caramel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere caramelizate