Amur alb pane

de izulika in Peste, 27 Oct 2010 | 10010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati amur alb
  • 100 g malai
  • 2 oua
  • delicat
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amur alb pane:

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia fiecare bucata de peste se da prin malai, ou,malai si se pune la prajit la foc mic, se rumeneste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta. Se serveste cu mujdei de usturoi, lamaie si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amur alb pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

27.10.2010, 13:04

ce faina-i farfuriaaaaaaaaa

izulika 1

27.10.2010, 13:25

da, in forma de peste si mie imi place mult

elena1988 1

19.01.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]