Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 7460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 g telemea
  • 1 ou
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate duchesse:

Cartofii ii fierbem in apa cu sare, cu coaja sau curatati, dupa preferinta.

Scurgem apa si sfaramam cartofii. Adaugam untul, telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mici, sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Adaugam oul si amestecam bine, pana la omogenizare.

Spritam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin.

Se servesc calde.

Idee preluata de la Daniela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patate duchesse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ANCA 1

18.12.2009, 15:49

sunt in executie, dar eu am adaugat un plus: 2 linguri smantana si o mana de praz!

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:29

arata excelent...trebuie sa incerc si eu

elena1988 1

04.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele (fara ulei)