Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"
Voturi:54
Voturi:52
Voturi:24
In cont 201
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 09:44
de Bucataras 8
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...