
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Paine fara framantare
Este foarte rapida. Cernem faina intr-un bol si o amestecam cu sarea, adaugam drojdia dizolvata si apa si amestecam cu o lingura pana se ¨aduna¨ aluatul. Aluatul va fi moale si lipicios, da e bine asa. Il acoperim si il bagam la frigider unde il lasam pentru cel putin 12 ore. Eu l-am...
Brezel
Punem faina si sarea intr-un vas si le amestecăm bine. Frecam drojdia cu zaharul intr-un bol si o dizolvam in jumătate din laptele caldut si lăsăm cam 10 minute pana se activează drojdia. Turnam peste faina. Incepem sa framantam si adaugam treptat restul de lapte si pe urma uleiul. Ungem...