Pilav de bulgur cu legume

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2016 | 3284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de bulgur
  • 3 cani / 3 cani jumate de supa sau apa fierbinte (eu am folosit supa de pui)
  • un ardei
  • o ceapa
  • un morcov
  • un cartof
  • sare si piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilav de bulgur cu legume:

Calim toate legumele tocate mic, inclusiv cartoful, in doua/trei linguri de ulei de masline timp de cateva minute. E foarte important sa fie tocate foarte mic pentru ca trebuie sa se patrunda repede. Adaugam bulgurul si lasam 1/2 minute, dupa care adaugam supa fierbinte (sau apa fierbinte in care dizolvam un cub de vegeta).  

Amestecam bine, gustam de sare, dam focul mic si punem capacul si lasam cam 10/15 de minute. Luam de pe foc si il lasam 10/15 minute cu capac sa se ¨odihneasca¨ dupa care il servim cu ce vrem alaturi. Eu am servit cu pulpe de pui invelite in bacon. Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca vreti puteti sa puneti si o mana de patrunjel tocat fin la momentul servirii da eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilav de bulgur cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa verde