
publicat la 30.01.2015
publicat la 30.01.2015
publicat la 11.06.2014
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Ghiveci de legume cu masline si branza topita
Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna. Cand legumele s-au inmuiat bine, punem...
Spanac scazut
Spalam spanacul in cateva ape. Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca. Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt. Tocam ceapa marunt marunt, si...
Legume in sos de smantana
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mici. Ungem o tava cu unt, dupa care adaugam cartofi, amestecul mexican, usturoiul si o cana cu apa in care am pus sare dupa gust. Dam la cuptor app20-30 de minute. Cand legumele sunt aproape gata punem smantana peste legume si vinul alb...