Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
In cont 2
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:47
ieri la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
pe 29.10 la 13:55
pe 29.10 la 13:15
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.