
publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
publicat la 29.01.2012
Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de cartofi cu orez (de post)
Intr-o cratita se pun doua linguri de ulei,se caleste putin ceapa,se adauga cartofi taiati cubulete(sau cum doriti),sare,piper,dafinul si apa sa-i acopere.Cand sunt aproape fierti se pune pasta de ardei,pasta de rosii si orezul spalat si scurs.Se mai lasa la fiert la foc mic,15 min,cu capacul...
Pilaf de orez cu ciuperci
Se spala orezul bine si se lasa la scurs. Intr-un ceaunel se pun ciupercile si putina apa(sa le acopere)la fiert,10 min.Se adauga 2 1/2 cani de apa(cana cu care am masurat orezul),margarina,curry,vegeta,sare, piper,dupa gust,iar cand fierbe se pune orezul.Cand apa e cu un deget deasupra...
Fasole frecata
Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece. Se fierbe a doua zi cu sare si un cub de concentrat(daca doriti)impreuna cu cartofii curatati si taiati cubulete,se scurge de apa(se pastreaza o cana),se pun 2 catei de usturoi,o ceapa taiata marunt si se mixeaza bine cu blenderul,adaugand la...