Gicuta

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.03.2014

RETETE178
PRIETENI448
Retete / Paste

Taitei de casa

In Paste la 22 Oct 2015

Punem oul intr-un castron, adaugam sarea,uleiul si il batem cu furculita. Incepem sa adaugam faina si sa framantam. Ne va iesi un aluat elastic si potrivit de tare  .   Nu punem toata faina de la inceput. In functie de marimea oului folosit s-ar putea mari sau micsora cantitatea...

Spaghete cu carne tocata

In Spaghete la 1 Iul 2015

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4   minute. Punem   busuiocul, oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit...

Spaghete cu chiftele în sos vânătoresc

In Spaghete la 22 Apr 2015

Chiftele : peste carnea tocata punem ceapa data pe razatoare,usturoiul pisat, pesmetul, oul, verdeata, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Cu mainile umede formam chiftele pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incalzit, pentru cca 25-30...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 14.02.2016

Cozonac cu nuca

publicat la 11.02.2016

Prajitura cu crema de zahar ars

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]