Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Focsani
Bucataras din 20.01.2014
Puneți vinul într-o oală și când începe să fiarbă adăugați zahărul, fructele și batonul de scorțișoară. Lăsați încă 3-4 min, apoi îl dați deoparte de pe foc și îl mai țineți acoperit încă 5 min. Așa nu se evaporă alcoolul...:)))...
publicat la 15.05.2014
publicat la 12.05.2014
publicat la 07.05.2014
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:55
Voturi:36
Voturi:53
In cont 1
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:57
la 11:52
la 09:21
ieri la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Vin fiert cu măr și scorțișoară
Puneți vinul într-o oală și când începe să fiarbă adăugați zahărul, fructele și batonul de scorțișoară. Lăsați încă 3-4 min, apoi îl dați deoparte de pe foc și îl mai țineți acoperit încă 5 min. Așa nu se evaporă alcoolul...:)))...