
publicat la 19.05.2019
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu dovlecel
Punem pastele la fiert, in apa cu putina sare. Curatam dovlecelul, il taiem cubulete, zdrobim si usturoiul, le punem intr-o craticioara, unde am adaugat putin ulei masline. Le amestecam, punem si pasta de rosii cu putina apa, lasam sa scada putin sosul. Dupa ce au fiert pastele, le scurgem...
Desert orez cu lapte
Trecem orezul printr-un jet apa, apoi il punem la fiert in apa. Cand este aproape fiert, il scurgem de apa ramasa si adaugam laptele, coaja lamaie si portocala, putin zahar. Lasam la foc mic si amestecam sa nu se prinda. Cand este gata, servim cu o lingurita de sos de fructe de...