Se pune orezul la fiert in 600 ml. apa. Se adauga lingurita de cimbru.
Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se pune capacul. Se lasa la fiert 10 min. Cand orezul s-a fiert se pune imediat spanacul deasupra se acopera si se lasa ca spanacul sa se inmoaie in caldura orezului....
Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se...
Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit.
Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul.
Dupa ce s-au prajit aripile se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime.
Se scurge surplusul de ulei din tigaie...
Stroganoff cu carne de vita si orez basmati
Se pune orezul la fiert in 600 ml. apa. Se adauga lingurita de cimbru. Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se pune capacul. Se lasa la fiert 10 min. Cand orezul s-a fiert se pune imediat spanacul deasupra se acopera si se lasa ca spanacul sa se inmoaie in caldura orezului....
Pui cu legume
Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se...
Aripi de pui chinezesti
Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit. Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul. Dupa ce s-au prajit aripile se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime. Se scurge surplusul de ulei din tigaie...