
publicat la 24.05.2013
publicat la 18.02.2013
publicat la 26.11.2012
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Coltunasi cu branza
Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu cateva picaturi de ulei si sare. Facem un aluat din oua, apa si sare. Pe blatul de lucru infainat intindem o foaie subtire din aluat Taiem cercuri din care vom forma coltunasi Cercul de aluat se pune in forma ,se adauga o lingura din...
Penne cu pesmet
incep prin a pune o oala cu apa la fiert in care am adaugat un strop de sare si 2 linguri de ulei, cand apa fierbe adaug pennele si fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. intr-o tigaie incapatoare topesc untul adaug pesmetul pe care il rumenesc usor, mare grija sa nu se arda dupa ce...