Blogosfera culinara

Savori urbane

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Vinete la cuptor cu mujdei de usturoi

Data:10.10.2014

Vinetele se pot prepara in multe feluri, nu doar sub forma de salata de vinete. Imi place sa le... articol complet

Salata de ardei copti

Data:10.10.2014

Salata de ardei copti este nelipsita de pe mesele noastre de vara si toamna. Ne place atat de... articol complet

Pui la cuptor cu iaurt

Data:09.10.2014

Pui la cuptor cu iaurt – nu mai tin minte cand am mancat asa un pui bun, atat de fraged si... articol complet

Lapte de pasare

Data:08.10.2014

Laptele de pasare este fara indoiala desertul copilariei mele, dar si al parintilor mei. Tata... articol complet

Prajitura cu ness “Elvira”

Data:07.10.2014

Prajitura cu ness si nuci a fost una dintre preferatele mamei mele. Mama nu a fost o mare... articol complet

Taietei de casa

Data:06.10.2014

De cate ori am facut taietei (sau taitei) de casa niciodata nu am ajuns sa-i si pozez. Ba ma... articol complet

Tort grilias – cu ciocolata si nuci caramelizate

Data:05.10.2014

Nu putina bataie de cap mi-a dat tortul feciorului la 5 ani, atat in ceea ce priveste gustul, cat... articol complet

Saratele fragede

Data:04.10.2014

Reteta de saratele fragede iese cel mai bine cu faina grisata. Saratelele nu pot lipsi nici de pe... articol complet

Gem pasta de macese

Data:01.10.2014

Pasta de macese este unul dintre gemurile mele preferate. Este cunoscuta in Transilvania si Banat... articol complet

Melci cu branza

Data:29.09.2014

Melcii acestia cu branza sunt de fapt niste branzoaice rasucite. Fac des diverse prajituri cu... articol complet

Vargabéles – budinca de taietei cu branza

Data:28.09.2014

Vargabéles, adica mai pe romaneste budinca dulce de paste la cuptor – cu branza, stafide,... articol complet

Supa cu noodles – ramen

Data:28.09.2014

Ramen – supa cu taietei chinezesti din faina de grau poate fi facuta cu orice supa limpede... articol complet

Cartofi frantuzesti

Data:27.09.2014

Cat de mult imi plac cartofii frantuzesti si in cat de multe feluri se pot prepara! Acesta este... articol complet

Paste cu ardei copt, usturoi si vinete caramelizate

Data:26.09.2014

Pastele cu ardei copt, usturoi si vinete caramelizate sunt un deliciu! Fulgii de Pecorino (branza... articol complet

Consommé de rata – supa limpede

Data:26.09.2014

Consommé este una dintre supele dragi familiei noastre. Dintotdeauna! Supa limpede de carne. Dar... articol complet

Paste cu dovlecei, ciuperci si smantana

Data:25.09.2014

Pastele cu dovlecei, ciuperci si lamaie le fac destul de des, mai ales cu dovlecei zucchini (care... articol complet

Pogacele simple

Data:24.09.2014

Sunt mare amatoare de pogacele, fie ele cu cascaval sau cu jumari, fie ca sunt din aluat dospit... articol complet

Bruschette cu dovleac ras si cascaval

Data:24.09.2014

Bruschette din paine fara gluten cu dovleac ras si cascaval. O gustare calda si condimentata de... articol complet

Paste cu dovleac si ceapa caramelizate

Data:23.09.2014

Dovleac caramelizat in cuptor, uns cu ulei de masline si condimentat bine cu sare, piper, pudra... articol complet

Supa de dovleac cu curry si cocos

Data:22.09.2014

A venit toamna. Vremea supelor calde. Supa crema de dovleac o fac de cateva ori in fiecare... articol complet