Cheesecake amaretto
Data:31.10.2014Cheesecake cu amaretti – o prajitura cremoasa si fina cu un blat crocant si aromat compus... articol complet
Taitei cu cartofi, ceapa si carnati
Data:30.10.2014Taitei cu cartofi, ceapa si carnati – un fel de Grenadiermarsch (grenadir mars, marsul... articol complet
Muschiulet de porc simplu
Data:28.10.2014Reteta de muschiulet de porc rumenit este una dintre cele mai simple. Asa il face si mama, asa il... articol complet
Cartofi gratin cu sunca si sos alb
Data:27.10.2014Cartofii acestia gratinati cu sunca si sos alb (bechamel) sunt un pic diferiti – se fac cu... articol complet
Biscuiti de ovaz cu merisoare si ciocolata alba
Data:26.10.2014De multa vreme voiam sa mai folosesc fulgii de ovaz la ceva dulce dar tot nu am apucat. Acum insa... articol complet
Tort diplomat – rulada clasica
Data:26.10.2014Tort Diplomat – rulada – in forma clasica. Este un desert atat de fin si bun, nici nu... articol complet
Castane glasate (confiate)
Data:25.10.2014Castanele glasate (confiate) – marrons glacés – se obtin printr-un proces laborios... articol complet
Langosi cu cartofi
Data:24.10.2014Pe langa langosii simpli (care ne plac tare mult) mai facem si langosi cu cartofi – ... articol complet
Piept de curcan la tigaie in marinada aromata
Data:23.10.2014Azi am avut chef sa experimentez cu un file din piept de curcan. Nu sunt mare amatoare de piept... articol complet
Cartofi pane
Data:21.10.2014Prima data cand am auzit de cartofi pane aveam vreo 6-7 ani. Am fost invitata de matusa mea sa... articol complet
Meisterwerke – cu Chef Nico Lontras
Data:19.10.2014Am revenit in Bucuresti pentru continuarea trainingului de gatit profesional Horeca School (pe... articol complet
Ciocolata – baton de casa
Data:19.10.2014Ciocolata de casa este indragita de toata lumea, acel baton pe care il stim din copilarie. Este... articol complet
Cheesecake cu sos caramel si pere
Data:18.10.2014Cheesecake clasic, copt, zemos, tip sufleu, cu margini caramelizate si miez cremos. Facut din... articol complet
Sos caramel
Data:18.10.2014Sosul acesta caramel este unul dintre favoritele mele, mai ales ca este usor sarat. Sarea... articol complet
Supa clara din oase de vita
Data:17.10.2014Bunica mea spunea ca daca vrei sa te pui pe picioare trebuie sa mananci supa de oase, din oase... articol complet
Papanasi
Data:16.10.2014La noi in familie cand spuneam papanasi, ne refeream clar la cei fierti in apa, din compozitie de... articol complet
Financiers cu merisoare, frisca si migdale
Data:15.10.2014Financier(s) sunt aceste prajituri frantuzesti extraordinar de fine, din aluat cu mult unt topit... articol complet
Paste cu sos de ciuperci si smantana
Data:14.10.2014Pastele cu ciuperci si smantana se fac foarte repede si sunt foarte gustoase. Nu-i asa ca va plac... articol complet
Prajitura cu branza, gem si bezea – Rákoczi túrós
Data:11.10.2014Prajitura cu branza de vaci, gem si bezea – in Ungaria se spune ca este cel mai unguresc... articol complet
Friptura de porc cu vinete si ardei copti
Data:10.10.2014Friptura de porc o fac destul de des fiind un fel gustos si usor de preparat. Condimentez bine... articol complet