Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:52
Voturi:19
Voturi:29
In cont 80
Set de 2 incaltatoare
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 07:11
pe 23.09 la 07:49
de laura_n 7
pe 23.09 la 07:12
pe 22.09 la 09:35
pe 19.09 la 15:51
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Caty
I0ana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...