Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Azi s-ar putea să ai poftă de muncă. Aşază-te şi aşteaptă să-ţi treacă.
Voturi:44
Voturi:28
Voturi:41
In cont 71
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Ciocan pentru carne
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:12
de Retete_gustoase 1
pe 07.05 la 17:11
pe 07.05 la 13:29
pe 07.05 la 10:58
pe 06.05 la 07:06
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
4 voturi
Rocsi
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...