Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"
Voturi:38
Voturi:24
Voturi:58
In cont 80
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:06
ieri la 11:14
pe 05.11 la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...