![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 13.05.2014
publicat la 09.05.2014
publicat la 10.04.2014
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete
Se coace vanata pe aragaz iar c and s-a racit se descojeste. Se toaca marunt sau se poate fi folosit un blender sau robot de bucatarie. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se adauga la vinete. Apoi s e adauga si uleiul putin cate putin ca la maioneza pana se incorporeaza. Pofta !
Mere caramelizate
Se pune la caramelizat zaharul impreuna cu colorantul rosu. Eu am preferat sa nu folosesc colorant. Cand s-a format caramelul se infing betele in cele 4 mere si se scufunda in zaharul topit, apoi se scot si se pun pe o farfurie umezita. Pofta!
Soia cu sos de usturoi si patrunjel
Se fierb cubuletele de soia aproximativ 15 min ( sau cat timp este recomandat pe ambalaj), dupa care se scurge apa si se aseaza pe un servetel absorbant. Intre timp, se prepara un sos dintr-o capatana de usturoi taiat bucatele sau ras, 1 legatura de patrunjel tocat, 150 ml de lapte de soia si...